Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

SMOOTH JAZZ

 

&

 

EASY POP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMOOTH JAZZ

 

&

 

EASY POP

 

 

 

Wij spelen al jaren samen en het verveelt nooit.
Van ieder liedje proberen we weer iets moois te maken want muziek is onze passie. En dat hopen we ook over te brengen op ons publiek.

Aan scholing en ervaring hebben we geen gebrek. Conservatorium en honderden feesten. Groot en klein, van bruiloft tot bedrijfsfeest, van huisconcerten tot internationale jazzfestivals.


Jazz, easy listening, latin en pop.
Als we maar muziek mogen maken.

 JUDITH NIJLAND

Judith

Al heel jong wist ik wat ik wilde: zingen. Dus op naar het conservatorium in Den Haag, waar ik afstudeerde in jazz-zang. Naast optreden in verschillende jazz- en popbands, heb ik inmiddels ook vijf cd's gemaakt, met covers, jazzstandards en eigen stukken.
Ik zing in op (jazz)podia in Nederland, maar in veel Europese landen, Amerika, Thailand, Japan en Australië.

Ik vind het iedere keer weer superleuk om met het trio te spelen. We kennen elkaar al een hele tijd, hebben enorm veel plezier, dagen elkaar muzikaal uit en voelen ons eigenlijk altijd op onze plek. En ik denk dat we dat ook uitstralen, dat plezier. Dat horen we in ieder geval wel vaak terug. En daarmee is ieder feestje is ook een beetje ons feestje.

DANNY VAN KESSEL

Danny

Muziek zat er bij mij al vroeg in: op mijn 14e won ik de 1e prijs op het Petrof Piano Festival. En na een studie aan het Rotterdams Conservatorium is muziek niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik speelde met veel leuke muzikanten, zoals Lucas van Merwijk, Ilja Reingoud, Horacio el Negro en Denise Jannah. Hoogtepunt tot nu toe was een toer door Colombia met de latin formatie Nueva Manteca voor 10.000 schreeuwende fans!

Muziek brengt voor mij mensen bij elkaar, muziek oordeelt niet en is altijd weer anders. En de speelsheid en spontaniteit van ons trio maakt dat het altijd leuk is om mee te spelen.

PIETER ALTHUIS

Pieter

Eigenlijk hou ik van heel veel soorten muziek. Daardoor speel ik ook in veel verschillende bands van funk en pop tot jazz en klassiek. Op het conservatorium studeerde ik zowel contrabas als basgitaar. En ik vind het nog steeds te gek om ze allebei te spelen. Ervaring heb ik inmiddels op heel veel podia, in Nederland en ver daar buiten. En ik speelde met mensen als Denise Jannah, Louis van Dijk, Jocelyn Brown en nog vele anderen.

Spelen met het trio is voor mij altijd leuk, omdat het iedere keer weer anders is. Wij combineren routine met creativiteit en daar worden we zelf weer enthousiast van. En ik denk dat het plezier dat we daarin hebben, ook erg aanstekelijk werkt naar het publiek. Ik kijk er in ieder geval altijd weer naar uit om met het het trio te spelen.